Wordpress, Joomla!, CrosslineMedia

CrosslineMedia, specialist in Joomla!

CrosslineMedia: sterk in Joomla!, WordPress, Websites, Webshops, Webportals, Webtechniek, Hosting, Support, SEO

CrosslineMedia, specialist in het bouwen van websites en webshops in Joomla! en WordPress!

CrosslineMedia heeft zich volledig toegelegd op het bouwen van websites en webshops in Joomla! en WordPress!

Joomla! en WordPress zijn Open Source Software pakketten, speciaal ontwikkeld voor het bouwen en beheren van websites en webshops.

U kunt - als klant - zelf bepalen in welk programma uw website gebouwd moet worden, het is tenslotte uw website en u moet er mee kunnen doen wat u wilt doen.

Websites

CrosslineMedia gaat graag samen met u de uitdaging aan om voor uw bedrijf of organisatie een mooie en functionele website te bouwen. U zorgt voor de content, wij verzorgen het ontwerp en de layout en leveren een website of webshop op die geschikt is voor alle apparaten, dus een goede weergave op het beeldscherm, de smartphone en de tablet. Niet onbelangrijk, want ongeveer 60% van uw bezoekers komen binnen via een smartphone of tablet. Wij verzorgen tevens de zoekmachine-optimalisatie (SEO), zodat uw website ook goed gevonden kan worden door de Google zoekmachine. Aan u de keus: in Joomla! of WordPress.

Webportals

Een webportal is een website met extra functionaliteit die niet standaard binnen Joomla! aanwezig is en waar ook geen extensie voor beschikbaar is. CrosslineMedia schrijft zelf componenten bovenop Joomla! om de extra functionaliteit toe te voegen.

Training, Hosting, Support

Wij verzorgen ook trainingen in het gebruik van Joomla! en WordPress. Daarnaast verzorgen wij de hosting van uw website op onze eigen snelle webservers. Heeft u zelf geen tijd om uw website te onderhouden? Geen probleem, CrosslineMedia verzorgt dit graag voor u. Via een onderhoudscontract zorgt CrosslineMedia ervoor dat uw website zowel inhoudelijk als technisch up to date blijft.

Veiligheid

Vanzelfsprekend besteden wij veel zorg aan de veiligheid van uw website. De beheeromgeving van uw Joomla-website of WordPress-website wordt afgeschermd en dagelijks worden backups verzorgd.

Contact

Neem nu contact op met CrosslineMedia voor een prijsopgave.

          

© 2010-2021 / CrosslineMedia.nl, Joomla!, WordPress, Websites, Webshops, Hosting, Support, SEO, 360. CrosslineMedia and this site is not affiliated with or endorsed by The Joomla! Project™. Any products and services provided through this site are not supported or warrantied by The Joomla! Project or Open Source Matters, Inc. Use of the Joomla!® name, symbol, logo and related trademarks is permitted under a limited license granted by Open Source Matters, Inc.