WordPress

CrosslineMedia bouwt ook websites in WordPress. WordPress is een zeer bekend en veel gebruikt CMS, speciaal ontwikkeld voor het bouwen en onderhouden van websites. Al onze websites zijn responsive, dus geschikt voor een goede weergave op een beeldscherm, een tablet of een smartphone. Al onze websites worden zoekmachinevriendelijk opgeleverd, dus met een goede basisinrichting voor de zoekmachines van Google. Wil je meer daarin doen? Vraag dan de mogelijkheden van een SEO-pakket aan bij CrosslineMedia.

Website-onderhoud voor tekst en beeld

Heb je zelf geen tijd om inhoudelijk wijzigingen aan je WordPress-website aan te brengen? Geen probleem, CrosslineMedia kan dat voor je regelen! Sluit een onderhoudscontract af en wij verzorgen op jouw aangeven updates van content (tekst en beeld).

Website-onderhoud, technisch en updates

Geeft WordPress weer aan dat er een update klaarstaat maar durf je de update zelf niet aan? Geen probleem, ook dat kan CrosslineMedia voor je regelen! Sluit een onderhoudscontract af en wij verzorgen de updates van WordPress en waar mogelijk van plugins. Het updaten van de plugins hangt van een aantal factoren af, dus dat wordt per plugin beoordeeld.

Open Source Software

Het voordeel van het laten bouwen van een website in WordPress of in Joomla is dat de website gebouwd is in Open Source Software. Je hebt dan ook altijd de mogelijkheid je website elders onder te brengen. Bijkomend voordeel is dat zowel voor WordPress als Joomla een grote groep ontwikkelaars aan het werk is die continue nieuwe verbeteringen en nieuwe functionaliteiten toevoegen.

Neem nu contact op met CrosslineMedia

Toe aan een nieuwe website in WordPress? Neem dan nu contact op met CrosslineMedia!

          

© 2010-2021 / CrosslineMedia.nl, Joomla!, WordPress, Websites, Webshops, Hosting, Support, SEO, 360. CrosslineMedia and this site is not affiliated with or endorsed by The Joomla! Project™. Any products and services provided through this site are not supported or warrantied by The Joomla! Project or Open Source Matters, Inc. Use of the Joomla!® name, symbol, logo and related trademarks is permitted under a limited license granted by Open Source Matters, Inc.